Den inre resan

Fem frågor till Evelina Roos

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Evelina Roos medverkar med kapitlet ”Älska mig – annars dör jag”.

 

Berätta kort om dig själv?
Jag är en äventyrare i själ och hjärta som älskar att utmana mig själv. Genom detta och att jag provar olika saker så är det lätt för mig i min roll som coach att förstå människor djupare och förstå vad som hindrar dem från att komma vidare. Det hjälper även i min roll som copywriter där jag kan vara fri i mitt skrivande.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken?
Jag utgår från en händelse i barndomen och tittar på hur den har format mitt liv. Hur jag skapade en strategi för att undvika att något liknande skulle ske igen och hur jag lyckades bryta ett dysfunktionellt mönster.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Det är ett bra sammanhang med bra människor. Det fina är ju att vi som skriver vågar vara öppna och sårbara genom våra historier och hur det kan hjälpa andra att förstå eller bli inspirerade till att själva gå vidare i sin personliga utveckling.

Vad vill du uppnå med boken?
En förståelse för hur vanligt det är att vuxna människor bär med sig oläkta sår från barndomen och hur det påverkar ens liv. Samt att det inte behöver vara så svårt att läka när man väl förstår varför man agerar som man gör i olika situationer och relationer till andra.

Vad är din vision inför framtiden?
I höst kommer jag ut med ett nytt gruppcoaching koncept och kommer att hålla grupper i Stockholm samt göra några onlinekurser. På sikt ser jag flera olika typer av coaching koncept, workshops och retreats. Om du är nyfiken hittar du mig här: evelinaroos.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.