Den inre resan

Fem frågor till Jenny Sundman

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Jenny Sundman medverkar med kapitlet ”Vi har alla möjlighet att ta kontroll över våra liv!”.

 

Berätta kort om dig själv
Glad, vetgirig och alltid mån om att lära och utvecklas. Jag tror på en positiv attityd till livet och att det är en avgörande faktor för hur livet kommer att utspela sig. Genom min egen livshistoria och livsförändrande ögonblick har jag lärt mig att allt går att förändra till det bättre. När jag förstod att jag själv var ansvarig för min egen lycka och mitt eget välbefinnande kunde jag äntligen börja skapa förändring i mitt liv. Jag drivs av tacksamhet och att alltid ge saker och ting perspektiv. Idag är min livsmission att få hjälpa fler människor att finna större glädje i sin vardag och leva sitt liv på sina egna villkor. Vara glad och tacksam för de små sakerna i livet.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag berättar om hur min pappas självmord har på verkat och förändrat mitt liv. Hur han förlorade fotfästet dels på grund av bristande självkänsla och hur min egen bristande självkänsla påverkade mitt liv negativt under många år. Jag berättar om min förändringsresa och vägen till glädje, tacksamhet och att välja rätt fokus i livet.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Varje liten möjlighet som ges som jag tror kan påverka en annan människas liv positivt är en självklarhet för mig. Jag vet själv vilken stor förändring det gjorde i mitt eget liv när jag började ta ansvar för min egen lycka och gjorde personlig utveckling till ett livslångt engagemang. Alla behöver verktyg för att stärka sitt självledarskap och sin mentala styrka. Att utvecklas är färskvara. Om mina erfarenheter och min livshistoria kan hjälpa eller påverka en annan människa positivt är det en självklarhet för mig att dela med mig av den.

Vad vill du uppnå med boken?
Jag har ingen agenda med vad jag vill uppnå men jag hoppas på att min berättelse skapar förståelse för hur viktigt det är att ha en stark självkänsla och att vårt välmående är ett livslångt engagemang. Om jag kan hjälpa, inspirera eller motivera en läsare till att förändra eller förbättra sitt liv så är det en ynnest. Jag hoppas att min livserfarenhet kan väcka läsarens intresse och engagemang för sin egen personliga utveckling.

Vad är din vision inför framtiden?
Jag hoppas på en fortsatt ökad förståelsen för att vår egen lycka är vårt eget ansvar. Att vi strävar efter att leva våra liv på våra egna villkor. Lyssnar till oss själva och lyssnar inåt. Lär oss att prioritera rätt saker i livet. Att vi värdesätter och jobbar med vår mentala styrka. Att vi ständigt bygger vår självkänsla och att dagligen utövar och känner tacksamhet. Alla dessa delar är nycklar för ett bättre liv. Gör vi alla det kommer de positiva ringarna på vattnet påverka allt runtomkring oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.