Den inre resan

Fem frågor till Michael Henell

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Michael Henell medverkar med kapitlet ”Början på slutet”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag skulle vilja beskriva mig som en äventyrare och sökare. Söker nu för tiden i mitt inre men gick förut vilse i livet då jag sökte saker utanför mig själv.
Förut: En missbrukare av rang. In och ut från fängelser och behandlingar och var enbart en ansvarslös spermadonator åt två av mina söners mammor.
Idag: En ansvarsfull och närvarande pappa, älskare, arbetare, hampabonde och entreprenör som ständigt jobbar på att utveckla mig själv i positiv riktning.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag skriver om en liten men högst betydelsefull tid i mitt liv där jag lämnar offerkoftan och sätter på mig järnskjortan. Jag berättar om var, när och hur jag lämnade ett över 20-års långt missbruk i fattigdom och bytte ut det mot ett rikt, meningsfullt, liv fullt av kärlek.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Jag vill, genom att dela mina berättelser, kunna bidra till att fler människor tar sig ur sina destruktiva beteendemönster, lämnar offer-mentalitet och i stället tar på sig sin kungakrona och lever livet fullt ut. Jag har även egoistiska motiv som att lära känna andra människor som jobbar med sig själva för att kunna inspireras och inspirera.

Vad vill du uppnå med boken?
Öppna nya dörrar! Både för läsaren och för mig själv. Jag tror den här boken kommer bli starten för ett bättre liv för samtliga inblandade, kreatörerna och beskådarna.

Vad är din vision inför framtiden?
Jag tycker mig se ett pågående maktskifte på vår planet och jag ser framför mig en fantastisk plats att leva på där makt alltmer decentraliseras och den kostsamma korruptionen upplöses i sin egen girighet. Det är den lilla människans tur att skina nu. Den första ska bli den sista och den sista den första. Jag Är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.