Den inre resan

Fem frågor till Patric Svanberg

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Patric Svanberg medverkar med kapitlet ”Hur du skapar självkärlek och finner din inre potential”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag är en sökare efter det genuina i livet via möten med andra och genom att jag aldrig slutar leta efter sätt att gå utanför min komfortzon för att utveckla mitt inre. Jag ger aldrig upp utan det finns alltid nya sätt att tänka och göra.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag skriver om hur vi alla kan skapa vårt drömliv om vi vågar söka inom oss och tro på vår inre potential. Det gäller då att lita på oss själva, älska oss själva och våga välja bort det som kväver vår passion.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Jag anser att människan är så mångfacetterad. Det går inte att förklara det mänskliga väsendet utifrån en enda förklaringsmodell. Det krävs en 360 syn och därför ger en antologi av 13 olika författare med vår alldeles unika syn på människan och vårt varande en så bred bild som möjligt.

Vad vill du uppnå med boken?
Jag vill nå ut till den breda massan om vikten av att tro på sig själv och andra. Genom att vi alla vågar vara unika på vårt eget speciella vis. Om vi alla kan avsluta relationer som är parasitiska och genuint utrycka det vi är och står för kan världen bli en mer öppen plats.

Vad är din vision inför framtiden?
Min vision är att människor världen runt börjar se andra människor, trosuppfattningar, synsätt, tankesätt och andra kulturer som något som berikar och att tillsammans kan vi fullt ut utforska livet. Detta kräver att vi först är trygga inom oss själva och kan se vår inre potential. Först då kan vi genuint ge och ta emot till och från andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.