Den inre resan

Fem frågor till Carina Hammarsten

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Carina Hammarsten, som också är projektledare för boken, medverkar med kapitlet ”Transformation genom energifrekvenser”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag heter Carina och driver eget företag inom helhetshälsa genom personlig utveckling på alla nivåer och coaching. Jag älskar människor och jag älskar att se människor utvecklas genom att de finner sitt inre, sin fulla potential och kan stå i sin personliga energifrekvens. Jag är certifierad Reiki Master Teacher Terapeut, certifierad Instant Transformation Practitioner, ABC (Andligt baserad Medium coach) samt spirituell coach.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag skriver om min egen erfarenhet av personlig utveckling genom transformationer men också om hur vi alla, så unika och fantastiska som vi ändå är, faktiskt besitter förmågan att utvecklas på alla nivåer, dvs fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Och lite reflektioner på saker som kan hända inom den personliga utvecklingen som kan vara bra att ha till hands för den som upplever saker men som inte riktigt kan sätta ord på det.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Jag hade en vision för många år sedan men det var först när jag via Petra Ariton fick möjligheten att medverka i antologin Över mållinjen med Ariton Förlag som jag kände att jag ville göra ännu en antologi. Men den här gången om något så personligt och nära som just personlig utveckling, för att verkligen visa att det finns många olika sätt att utvecklas på och att det också fungerar att göra en personlig utveckling genom de nycklar och verktyg som vi alla har inom oss.

Vad vill du uppnå med boken?
Jag skulle önska att de som köper boken och läser den kan se den som en slags inspirationsbok som de kan ha med sig vart de än går. Jag skulle önska att de förstår att hur mörkt det än ser ut och hur hopplöst det än känns, så är de aldrig ensamma. Det finns fler därute som har gått igenom samma sak och som kan visa vägen ur den hopplösa situationen. Jag hoppas att vi med boken kan skapa en skön känsla som berör, ett värde och dessutom fantastiska aha-upplevelser som man fördjupa sig i och reflektera över för ett hållbart välbefinnande helt enkelt och att vi kan bevisa att det kommer ljusare tider.

 

Vad är din vision inför framtiden?
Min vision inför framtiden är att kunna skapa ännu en bok för att sprida min kunskap och erfarenhet av det jag upplevt genom mitt liv och i det spirituella uppvaknandet som jag haft genom livet. Jag önskar att jag en dag skulle kunna få möjligheten att i samarbete med likasinnade få möjligheten att öppna upp ett center för helhetshälsa där man kan ta del av allt det som jag och mina framtida samarbetspartners kan erbjuda för en genuin och kärleksfull personlig utveckling på djupare nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.