Den inre resan

Fem frågor till Angela Askell

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Angela Askell medverkar med kapitlet ”All förändring börjar inifrån”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag skulle beskriva mig själv som en drömmare, med livstillit och en vilja att kontinuerligt utvecklas för att bli en bättre människa än jag var igår.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag skriver om den vårdnadstvist jag tvingades in i och om att relationer kan vara komplicerade.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Jag brinner för personlig utveckling, både för min egen del och när det gäller att hjälpa och stötta andra att utvecklas.

Vad vill du uppnå med boken?
Sedan barnsben har jag drömt om att vara med och bidra till en bättre värld. Min förhoppning är att så ett frö hos läsaren och påverka hen att våga leva sitt liv så fullt ut som möjligt.

Vad är din vision inför framtiden?
Jag kommer nog alltid brinna för att bidra till en bättre värld. Jag tror att den bästa vägen, för mig, är att göra allt jag kan för att mina medmänniskor ska må så bra som möjligt. Att jag regelbundet ställer mig frågan ”Vad kan jag göra för någon annan?”. På så sätt tror jag att världen kan bli bättre, en människa i taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.