Den inre resan

Fem frågor till Kristin Jennefelt

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Kristin Jennefelt medverkar med kapitlet ”Yoga och mindfulness räddar liv”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam, positiv, orädd och social person. Jag har mycket energi och är målmedveten. Inom mig finns mycket av yang, den aktiva urkraften, som är ett begrepp från den kinesiska filosofin. För att jag ska må bra behöver jag även yin, passiv kraft. Yin får jag genom yoga och mindfulness.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag skriver om hur jag själv hittat en balans genom yoga och mindfulness i vardagen. Jag beskriver hur jag startade eget inom detta område efter över ett decennium inom ekonomi- och finansbranschen. I mitt kapitel får man konkreta tips på övningar och vägledning i hur man kan uppnå sina medvetna drömmar genom yoga och mindfulness.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Att få medverka i antologin betyder mycket för mig. Här får jag chansen att tillsammans med tolv andra personer förmedla det jag brinner för och det jag vill förmedla här på jorden. Att vi är flera stycken anser jag är fantastiskt då läsaren säkert kan hitta igenkänningsfaktorer i flera av oss och ta de bästa tipsen från varje författare och skapa sin egen framtid.

Vad vill du uppnå med boken?
Min förhoppning är att få friskare och starkare individer i samhället genom att förmedla mina mindfulness- och yogaverktyg. Jag önskar att fler individer ska hitta medveten närvaro i vardagen och våga satsa på sina drömmar.

Vad är din vision inför framtiden?
Att människor vågar stanna upp, lyssna inåt och följa sin egen väg och få vara lyckliga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.