Den inre resan

Fem frågor till Mikael Säflund

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Mikael Säflund medverkar med kapitlet ”Du kan förändra verkligheten på sekunder med kvantfysik”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag beskriver mig själv som en människa som är här för att inspirera andra och påminna oss människor att vi alla är fantastiska skapare och livsentreprenörer. Jag har haft modet att utmana konventioner som låst in människan i ett omedvetet slaveri. Allt är möjligt är min övertygelse!

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag skriver om min livsresa där livet hängde på en skör tråd från början och att livet är fullt av mirakel. Vi skapar dem själva dessutom.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Allt handlar om utveckling. Vad är meningen med livet om vi inte skapar meningsfullhet i allt? Mitt bidrag i antologin handlar just om hur vi kan utveckla vår medvetenhet och det är det jag vill bidra med i det jag skriver.

Vad vill du uppnå med boken?
Alla människor har en unik unicitet som behöver upplevas, ses och höras. Om boken berör läsarna med allas berättelser så har den nått sitt mål. Att det som finns att läsa i boken verkligen påverkar är målet.

Vad är din vision inför framtiden?
Min vision är att vi människor har återtagit vår suveränitet och är fria slaveriet och dumheterna som pågått i så många tusen år. Jag talar inte politik nu jag talar om de inbyggda systemen i alla samhällen där falsk forskning, religioner har begränsat människor att vara i sin sanna potential. Vi har gjorts till batterier för ett fåtal figurer som vill att vi skapar åt dem. Jag ser en underbar framtid där människan äntligen kan skapa en underbar värld fri från begränsande påverkan. Min vision är att vi är där inom en mycket snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.