Den inre resan

Fem frågor till Karin Rosell

I september lanserar ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Karin Rosell medverkar med kapitlet ”Från helvetet halvvägs till himlen”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag är en kvinna i mina bästa år med lite för mycket idéer och visioner. Yogan och meditationen hjälper mig att sortera, landa och få allt jag verkligen vill där innerst inne att bli verklighet. Som att driva en konferensgård med både yoga och jakt i kombination. Det är kärlek.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Jag skriver om min omtumlande kullerbytta (utmattningsdepression) vid 34 års ålder när min högra kroppshalva blev förlamad och jag blev sängliggande i 6 månader. Vägen ur, vägen upp och framförallt vägen vidare.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Kan berättelsen om mina helvetesår, när jag i stort sett bara låg som ett kolli i en säng bidra till att bara EN person drar i handbromsen LITE tidigare än jag gjorde och inte blir så djupt utmattad. DÅ får min resa en mening, ett värde. DET är min drivkraft.

Vad vill du uppnå med boken?
Jag vill visa att allt går, inget är omöjligt. VILL du förändra ditt liv så GÅR det. Jag var affärskvinnan i högklackat som ganska auktoritärt ledde våra företag. Idag är jag en yogafröken som oftast går barfota och reser runt som en liten cirkus för att sprida ljus och kärlek. Även om min affärskvinna får vara med idag, har hon en helt annan framtoning.

Vad är din vision inför framtiden?
Att både klara leva själv med den berömda balansen mellan yin och yang. Aktivitet och vila. Samt få guida och hjälpa fler där ute till ett mer balanserat, inkännande och kärleksfullt liv. Att få människor att blomma, fälla ut sina vingar och flyga. DET är min vision och dröm för framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.