Den inre resan

Fem frågor till Romina D´Larte

I september lanserade ARC Publishing i samarbete med CH Spirituellt antologin Den inre resan där 13 författare bidrar med sina personliga berättelser om vägen till att skapa det liv vi drömmer om. Romina D´Larte medverkar med kapitlet ”The art of you”.

 

Berätta kort om dig själv
Jag är en dynamisk kvinna med Sydamerikanska rötter som brinner för människans välmående, utveckling och för att bidra universum med mer kärlek och harmoni. Som poet, författare och transformationscoach önskar jag att kunna göra en liten skillnad för någon men vad jag gör annars är helt enkelt att dela med mig av min resa som kreatör här i livet och ser till att leva efter mitt högsta syfte som medmänniska.

Berätta kort om vad du skriver om i ditt kapitel i boken
Tre korta berättelser tagna ur mitt liv men otroligt viktiga där jag beskriver lite hur det har varit både att leva som Gaytjej i en liten förort och att få en livslång sjukdom, två av dem sekvenserna jag skriver om blev vändpunkten i mitt liv, en ny chans i livet efter en nära döden upplevelse.

Varför du vill medverka i en antologi om personlig utveckling?
Jag vill fira tillsammans med mina vackra läsare 15 år av personlig utveckling dels för att jag brinner för personlig utveckling men framför allt för alla dem som önskar hjälp eller stöd i deras egna inre resa eller steget till att börja älska sig själv.

Vad vill du uppnå med boken?
Min dröm som tonåring var att skriva en bok och en poesisamling en vacker dag och den här antologin blir min första debut som författare, en dröm som uppfylls. Jag har sedan liten skrivit poesi och drömde att skriva en skönlitteratur/självbiografi en dag för att sträcka ut en hand för andra där ute som har det tufft i livet. Vill inte att någon ska känna sig ensam och vill därför finnas där för min läsare på detta sätt för att säga att hen är unik och att våga börja älska sig själv.

Vad är din vision inför framtiden?
Jag har jobbat många år med att planera, skapa och utveckla ett eget koncept som jag har valt att döpa för THE ART OF YOU och inom en snar framtid kommer jag att öppna upp en fantastisk möjlighet.

Och självklart skriva flera böcker, jag kommer aldrig att sluta att finnas där för andra människor. Att kunna ge av mig från mitt hjärta till andra och att flera börjar se sig själva som ett mästerverk genom att börja ta steget att bemästra sig själv och älska sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.