Kreativt skrivande

Kreativt skrivande (e-kurs)

Skriver du men hittills endast för byrålådan? Drömmer du om att ge ut en bok? Vill du utveckla ditt skrivande? Vill du kicka igång din kreativitet och hitta ditt skrivflow?

Då är e-kursen Kreativt skrivande för dig!

E-kursen vänder sig till dig som vill utforska kreativt skrivande, praktiskt och teoretiskt. Kreativitetsövningar blandas med skrivövningar med syfte att utveckla ditt skrivande, ditt berättande och din kreativitet. Du kommer att serveras en verktygslåda fylld av tips och råd om skrivteori, berättarknep, gestaltning, dialog och karaktärsbeskrivningar. Verktygslådan innehåller också tips hur du skapar en skrivrutin, botar skrivkramp och samlar stoff för att skapa nya idéer.

I det digitala klassrummet kan du publicera resultatet av alla övningar och få feedback av övriga deltagare. Framför allt är syftet med denna kurs att ge dig skrivlust, inspiration och motivation – bara för att det är så kul att skriva.

E-kursen består av teori, filmer och diskussionsforum. Du går kursen med din dator, smartphone eller surf­platta – var du vill, när du vill och i din egen takt.

Kursen startar 1 juli och pågår under två månader.

Betala vad du vill för kursen!
Vi tillämpar gåvoekonomi och du är välkommen att donera valfri summa.
Donera

Kursledare

Petra Ariton 2Petra Ariton
Chefredaktör för webbtidningarna Allt om Företagande, Sund Var Dag, Allt om skrivande och CoachingGuiden. Förläggare, författare och spökskrivare som älskar att berätta vanliga människors historier. Genom nystartade Ariton Förlag, med utgivning inom personlig utveckling och sund livsstil, möjliggör hon förverkligandet av bokdrömmen för människor som vill berätta om sina livserfarenheter.

 

 

Anmäl dig till e-kursen här:

Kreativt skrivande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.