Webradio Ariton och illustratör

Det var meningen att jag skulle göra ett inlägg igår, söndag, i vanlig ordning. Men då det inte funkade via mobil och jag inte har virusskydd på datorn (ska uppdateras) så var jag tvungen att vänta tills idag. Sitter på annan plats och skriver nu.

Förra veckan har varit väldigt händelserik. Jag har jobbat fram och tillbaka med boken vad gäller målgrupp. Det har varit mycket pendlande åt alla håll. Nu har jag i alla fall landat i att det blir en bok för åldern 3-6. Så nu pågår redigeringen för fullt.

Inte nog med. Jag har nu äntligen hittat rätt. Jag har nu en illustratör. Vi träffades en dag och pratade om allt. Han har redan idéer till fler böcker. Jag kom på mig själv med att sitta och le nästan hela samtalet igenom. Vilken inspirationskälla! Har hört att man ska vänta med illustratör men jag vill verkligen ha den här killen! Så nu är kontrakt påskrivit och han har fått instruktioner till två bilder. Då jag håller på med redigering av manuset för fullt så fick han börja med dem som jag är säker på ska vara med. Om de inte är det så faller hela berättelsen.

Så nästa steg är nu redigering, redigering och åter redigering. Bitvis så är det inte så spännande som jag trodde det skulle vara men vet att det är en så viktig del av processen. Vad som däremot har varit underbart och väldigt givande är alla tips från provläsare. De har sett saker som jag inte alls tänkt på.

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.