Uppmärksamma E och M

Jag har som sagt under en längre tid varit väldigt fokuserad på mina intervjuer. Det är jag fortfarande och det är roligt men jag måste nu även börja prioretera mitt eget skrivande. Min barnbok skriver sig inte själv.

Idag har jag suttit och försökt strukturera upp min berättelse mer. Har även pratat med flera kloka människor vad de har för tips mot prestationsångest. Det är väldigt lätt för mig att börja tänka att det jag skriver inte duger, att ingen kommer vara intresserad av att läsa det. För att nu komma vidare så ska jag skriva ner mer konkret vad som ska hända i boken. Behöver få ner det på papper och i alla fall få ner huvudscenerna.

Nu kör vi! Nu är det slut på velandet och skrivkrampen!! Nu tar jag mig i kragen och skapar!

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.