Underbart väder och spännande böcker

Den här veckan har varit så skön och avslappnande. Solen har skinit för fullt och temperaturen har hamnat på 22-25 grader. Jag njuter för fullt. En annan sak som har lyft mitt humör är de trevliga böcker som finns i min bokhylla. Som vanligt så har jag svårt att hålla mig till en och läsa ut den. Det blir i stället att fler som påbörjas och läses parallellt. Det bästa är då att försöka ta böcker som i handlingen är så långt i från varandra som möjligt så att risken att blanda ihop saker och ting blir så liten som möjligt.

Idag trodde jag att det höll på att födas en ny berättelse då små tankar och funderingar dök upp. Men än så länge har det inte blivit så mycket av det. Kanske väver in de detaljerna i någon av de två berättelserna jag redan har börjat på.

Jag har annars funderat på hur jag egentligen funkar vad gäller min skrivartid. Är jag en person som behöver göra upp ett schema då jag ska skriva för att jag ska ta mig framåt eller ska jag bara ta det som det kommer. Hittills har jag kört på det senare alternativet och jag känner mig inte nöjd med allt då. Kanske ska ta och planera lite mer. Ja det får bli nästa veckas uppgift, en av dem i all fall. Göra ett skrivschema.

 

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.