Tung dag idag

Jag lyckas inte riktigt komma igång idag. Har varken energin eller lusten till att skriva. Känner mig lite låg och kan inte göra så mycket åt det. Får bara vänta ut den här dagen.

Veckan som  har gått har ägnats en del åt både mitt skrivande och mina intervjuer. Har fått tips om ett lokal förlag som jag eventuellt ska testa att skicka mitt manus till sen när det är dags. Spännande och så hur det tas emot där. Men jag har så lång väg kvar. Jag försöker nu bara skriva på och inte låta mig distraheras av sånt som jag ändå inte kan göra något åt just nu. Men just nu känner jag mig väldigt ensam i mitt skrivande trots att det inte är mer än att jag vänder mig till sociala medier för att hitta stöd. Jag måste bryta ner mitt arbete. Ser bara hur mycket jag har kvar att göra. Dags att sätta upp delmål.

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.