Trött och seg

Förra veckan var jag nere i Småland och hälsade på familjen. Det var riktigt kul att få träffa alla igen. Bland annat så firade vi pappas 65-årsdag.

Nu har jag varit hemma igen i snart en vecka och kan ärligt talat säga att det är inte mycket som har hänt. Om man då inte räknar med att jag har och fortfarande försöker ta vara på de fina dagarna som sommar-Sverige bjuder på just nu. Vill tanka på energiförrådet så mycket det går istället för att sitta inne vid datorn.

Idag har jag i alla fall skrivit ett första utkast på två intervjuer jag har gjort. Dem kommer så småningom att publiceras och i alla fall en av dem hamnar på min blogg. Nu ska jag bege mig ut i värmen igen men papper och penna för att skriva vidare på min barnbok. Saknar mina karaktärer som har fått klara sig utan mig ett tag nu.

 

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.