Teknikens under

Ibland vill tekniken verkligen inte sammarbeta med mig. Det är som sagt ett rent under att det fungerar egentligen. Men nu är det inte det jag ska skriva om.

Sitter nu ute på altanen och njuter. Det blåser mycket med det är ändå skönt och solen skiner. Jag har så lätt för att vara en inneråtta men när jag väl sätter mig ute i det fina vädret så är jag ute länge. Det har i alla fall blivit så på den senare tiden. Det är väldigt avslappnande att bara sitta och titta på träden som svajar och ett och ett annat djur som kilar förbi. Trots att jag bor i en småstad så kan det ibland känna som att jag befinner mig i ett lugnt samhälle.

I morse blev det en tur ner till stan för ett möte. Tanken var sen att jag skulle åka raka vägen hem efter det men blev kvar. Då jag inte hann med frukost hemma så fick det bli en på stan nere vid Klarälven. Trots att klockan bara var tio så var det fint ute redan då. Jag fick sen idén att låna några barnböcker som riktar sig mot ungefär samma ålder som jag har tänkt att min bok ska göra. Sagt och gjort så blev det så. Nu har jag fyra olika böcker som jag ska läsa för att få lite känsla för nivån på språket. Handlar inte om ändra mitt sätt att skriva på utan att lägga språket på en bra nivå. Det är vad jag tänker om det i alla fall.

Tills nästa gång: Låt penna leva!

 

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.