Tänka på mig själv också

I måndags började jag på min nya praktikplats, Internationella Qvinnoföreningen i Karlstad. Verkar ett bra ställe. Jag hade däremot oturen att bli sjuk på onsdagen och har sen varit hemma resten av veckan. Så har inte hänt så mycket här hemma, då inte heller på den kreativa fronten.

Som jag har nämnt innan så gör jag en hel del intervjuer som jag sen lägger upp på min blogg. Det är riktigt roligt att ta del av alla historier och tips. Nackdelen dock är att jag inte har tagit mig tid till mitt egna skrivande. Så igår satte jag mig med det en stund och likadant idag. Jag har något som blockerar mig, kan bara inte förstå vad det är. Det är något som hindrar mig från att få ut det jag vill ha skrivit. Riktigt irriterande.

Idag skickade jag iväg en intervju till personen som blev just intervjuad och i morgon kväll är det dags att ta sig ann nästa intervju för renskrivning. Ska nu försöka hitta en balans mellan intervjuandet och mitt eget skrivande.

 

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.