Spännande saker händer

Jag försökte att göra det här inlägget via mobilen men sidan ville inte hänga med. Så får göra det via datorn som vanligt.

Det som genomsyra mitt välmående just nu är min blogg! I går lördag tog jag mod till mig och startade en blogg. Det är inte den första i ordningen men det känns så annorlunda den här gången. Nu är det människor som visar sig intresserade av vad lilla jag har att säga 🙂 Det gör att allt blir så mycket mer spännande. Även om jag skriver för mig själv först och främst så blir det en annan dimension på allt. Så förutom att berätta om mitt eget skrivande på min blogg så kommer jag även lägga upp intervjuer där som jag har gjort med personer som jag finner intressanta på olika sätt. På bara två dagar så har fem författare tackat ja! Jag är så glad över det här och ser verkligen fram emot det.

Nu får jag bara inte glömma bort att skriva på min egna bok. Fast böcker är det egentligen. Har ju både min roman och min barnbok. Hur som helst så har de här senaste dagarna fyllt mig med så mycket energi så jag vet inte om jag får plats med allt.

Morgondagen kommer börjas med att skriva ihop frågorna till nästa intervju

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.