Sökandet efter en illustratör

Den här veckan har jag mest ägnat mig åt att söka efter en illustratör. Det är helt otroligt vad mycket tid det går åt bara att maila till människor, söka efter referensbilder och så vidare men så spännande att få prata med så många duktiga personer. Jag har även börjat nosa runt och kollat vilka förlag det finns. En del kan kanske tycka att båda de här två sakerna är för tidigt att ta tag i nu men för mig är det en stor morot att i alla fall få en illustratör kopplad till mig. För även om jag verkligen vill skriva klart min bok så är det lätt att jag slappnar av för mycket och historien blir inte skriven i den takt som jag egentligen skulle vilja. Men om jag istället samarbetar med en annan person så måste jag strukturera upp allt på ett annat sätt för att verkligen få något gjort. Jag måste ju skriva på boken för att kunna veta vad jag ska ha för bilder till.

I övrigt så är det lite knepigt att få tid till att skriva just de här dagarna då jag är mitt uppe i en flyttstädning men om drygt en vecka så hoppas jag att det har lugnat ner sig lite.

Den närmaste veckan nu så kommer jag fortsätta prata med de personer som just nu är intressanta för uppdraget som min illustratör och sen ska jag även med glädje ta till mig allt tips som kommer av e-kursen jag idag började på: Marknadsföring för författare. Ska bli så kul.

Tills nästa gång: Håll pennan levande!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.