Ser ljuset i skrivartunneln

Jag är så exalterad nu då jag börjar närma mig slutet. Då menar jag det som jag behöver göra innan jag ska skicka in manuset till förlag. Det är bara några få saker som ska ändras i texten för att sen vila till jag har två-tre bilder färdiga från min illustratör. Mitt följebrev är också skrivet.

När jag startade min författarsida på Facebook så såg allt så annorlunda ut. Det var inte ens det här manuset som jag började med. Även om mitt barnboksmanus nu inte blir antaget så skrev jag i alla fall klart boken. Jag är faktiskt stolt över mig själv.

Nu väntar en dag av lite redigering för att sen avslutas av en tur till stan för att göra lite ärenden.

 

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.