Så peppad och glad

Så peppad och exalterad som jag är nu angående min bok har jag nog aldrig varit hittills. Den här veckan har varit en drömvecka. Visst, jag har inte skrivit precis hela tiden men oj vad det har flutit på ändå. Jag är så lycklig och kan verkligen se att den här boken kommer bli klar.

Jag har nu spånat lite med olika personer på Facebook om antal ord, längd på kapitel samt på hela boken. Nä man ska inte låsa fast sig vid det jag vet men jag ville bara veta vart jag står just nu. Har fått en bild av det och jobbar nu vidare. Just nu är det lite segare men det gör inget.

I morgon ska jag skriva klart scenerna för andra halva av boken.

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

En reaktion till “Så peppad och glad

  • 2013/09/09 kl. 07:15
    Permalink

    Härligt och peppande! Snart så kommer jag nog också igång. Jag ska bara…

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.