Plötsligt händer det

Den här veckan har varit väldigt givande och spännande på alla sätt. När jag satt och knåpade på min roman som kom från ingenstans en ny idé upp. Vad är det här? Idéer bara poppade upp och helt plötsligt har jag en idé till en barnbok. Vilken lycka! Det är nu denna jag har suttit och fundrat och skrivit på i veckan vilket jag tro kan vara nyttigt för min roman. Den behöver vila lite. Även om jag inte har skrivit ner mycket av den så har jag många tankar runt den.

Men som sagt, just nu skriver jag på min barnbok och glädjen är enorm. Har även efterlyst en illustratör då bilderna är oerhört viktiga för historien. Jag vet att det är väldigt viktigt att tänka på det men kan bara inte hålla mig. Vill göra allt, är så ivrig att få ner alla tankar. Det är så mycket så jag måste sätta mig och sortera upp bland allt som snurrar runt i bollen. Så det kommer bli nästa veckas projekt: Sortera!

Vecka som varit har jag även ägnat mig åt lite inspirationssökande på stan, kontaktsökande inför en intervju samt bläddrat i mina skrivtipsböcker.

Tills nästa gång: Håll pennan levande!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.