Planering och idéer

Den här veckan har jag som det var tänkt ägnat nästa uteslutande åt min barnbok 🙂 Det känns riktigt bra och jag är väldigt taggad att ta mig framåt i historien. Jag är så glad över att ha tagit mig förbi den värsta låsningen med att hela tiden redigera det jag redan har skrivit. Stort eller litet. Nu kan jag för det mesta bara skriva på och ta resten sen. Jag brukar göra en liten anteckning vid sidan av så jag kommer ihåg det till när det är dags att ta tag i det.

De senaste dagarna har jag även pratat med några på Facebook angående den årliga bokmässan i Göteborg. Jag hade så gärna velat åka dit men har redan annat inplanerat för hösten. Så det blir att fortsätta jobba på boken och förhoppningsvis är första utdraget klart innan 2013 är slut.

I morgon är det en ny vecka och då fortsätter arbetet med boken. Jag ska ta med mig lite tidningar i morgon till min hjälp.

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.