Öm mage men glad själ

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna och har spenderat den mesta tiden av dagen i sängen. Nu sitter jag dock i soffan och kollar på tv tillsammans med en liten vovve som jag passar.

Annars har veckan varit lugn. Ikväll har jag gjort några små ändringar i mitt barnboksmanus. Nu när jag inte kan göra mer på det för stunden så har jag börjat på en roman. Ska bli riktigt spännande. Ber om ursäkt för mitt korta inlägg men återkommer med ett längre på söndag.

 

Tills dess: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.