Novellsamling om relationer

(O)fullständig – Veronica Jugen

Veronica JugenHar älskat att läsa och skriva sedan jag var liten. Det har varit min terapi, mina vänner, min tillflykt från verkligheten. Jag har alltid skrivit för min egen skull, alltid älskat att kunna få ner mina dagdrömmar och fantasier på papper. Att veta att andra nu kommer läsa det jag skriver är lite skrämmande, men samtidigt spännande.

Skriver just nu en del för bl.a. webbtidningen alltomskrivande.se och fick en novell publicerad i någon ungdomstidning när jag var 15, annars så har jag alltid skrivit för min egen del.

Hur fick du idén till din novell?
Som liten önskade jag mig alltid en äldre bror, någon som var stark när jag var svag. Kom att tänka på det och därifrån växte novellen fram.

Vad betyder skrivande för dig?
Skrivandet är en del av mig. Under många år var det min terapi, nu skriver jag för att jag älskar att skriva.

Beskriv din favoritskrivplats
Vintertid är det uppkurad i en riktigt skön soffa, gärna med en brasa som sprakar i bakgrunden. Sommartid gillar jag även att sitta ute, gärna i naturen, på någon lugn plats.

Senast lästa bok
Under the Dome av Stephen King

Ditt bästa skrivtips
Tänk inte så mycket. Skriv bara!

Veronica Jugen

Har älskat att läsa och skriva sedan jag var liten. Under en lång tid var det min terapi, mina enda vänner, min tillflykt från verkligheten. Jag har alltid skrivit för min egen skull, alltid älskat att kunna få ner mina dagdrömmar och fantasier på papper, att kunna måla upp nya världar med ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.