Nu tar jag nya tag

Det känns som jag har varit inne i en helt annan värld i flera veckor. Innan det så befann jag mig på något sätt ständigt i min skrivbubbla, vilket jag då inte hade gjort på det sättet på länge. Blev det lite förvirrat där? Har hänt så mycket och fler på g men får ta det allt eftersom. Nu ska jag ta mig in i bubblan igen.

Idag har jag kollat på en intressant intervju med en författarcoach. Jag blir bara så glad av alla dessa energifyllda och härliga människor. Det är en ära att få ta del av era kunskaper och klokheter. Nu sitter jag och ska skriva ner alla tips från en marknadsföringskurs jag går på webben. Alla info staplas och jag trivs som fisken i vattnet. Cliché så det skriker om det men det struntar jag i.

I morgon är det en ny vecka men jag har inte än bestämt mig riktigt för vad jag ska ta mig an. Den här gången känns det faktiskt skönt. Ibland kan man bara behöva ha en öppen vecka utan en massa tankar om hur man ska lägga upp saker och ting. Det ända jag vet är att det ska gå just i skrivandets tecken.

Tills nästa gång: Håll pennan levande!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

En reaktion till “Nu tar jag nya tag

  • 2013/05/20 kl. 20:51
    Permalink

    Ser fram emot att få ta del av dina nya tag!

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.