Käppar i hjulen

På grund av bl.a. tekniska problem så är mitt inlägg försenat två dagar. Men inte så mycket att göra åt det. Nu är jag här i alla fall.

Även den här veckan har gått i inspirationens tecken. Jag har inhandlat två böcker från två underbara debutanter. Förhoppningsvis kommer jag få en av dem i morgon onsdag. Ska bli så kul att läsa. Blir genuint glad när jag ser hur bra det går för andra som skriver. När deras böcker äntligen blir trycka och omvärlden får ta del av dem. Det gör att jag får en boost i mitt skrivande. Jag vill också få känna på hur det är att sitta med min bok i min hand. Men trots detta så har jag nu fastnat i någon seg kola. Allt rör sig så långsamt för att den inte vill släppa taget av mina sulor. Jag är så glad över mig berättelse som jag vill få fram men tar mig ändå inte för att skriva. Vad beror detta på? Jag har aldrig varit så exalterad över något jag skrivit men trots det så händer det just nu, ja inte mycket alls. Ja jag vet att jag inte ska sätta press på mig själv utan bara skriva när det faller sig naturligt men jag kan inte hjälpa att fundera över varför det blir så här.

Morgondagen kommer gå i städandet och läsandets tecken. Kanske har jag även sån tur att jag kan sitta ute på en filt i solen och njuta.

Nu ska jag släcka ljusen jag har tänt här på altanen för att se om jag kan få några timmar sömn.

 

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

En reaktion till “Käppar i hjulen

  • 2013/05/31 kl. 06:55
    Permalink

    Livet gör sig påmint ibland, med städning och filt i solen. Det brukar vara sånt som väcker min kreativitet. Kanske din också 🙂

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.