Julen närmar sig

Efter att ha haft mycket och göra den senaste tiden så har jag nu tagit tag i mina skrivprojekt igen. Intervjuer färdiga och tankar runt nästa bok börjar komma mer och mer. Känns bra att avsluta det jag börjat på och börja med nya saker 2014.

Det första jag hoppas på är att 2014 ska inledas med att jag har skickat iväg min barnbok till olika förlag. Jag är så exalterad över det men jag vet samtidigt att det tar flera månader innan man får svar tillbaka, om man får svar. Så här kommer mitt tålamod att sättas på prov.

Sen ska jag som sagt även börja på en ny bok. Exakt vad det kommer bli får vi helt enkelt se. Har haft ett par andra idéer igång men tror att de får hamna i ”papperskorgen”. Men trots att det inte händer något med dem så hjälper det mig på vägen mot något nytt att sätta tänderna i.

Nu ska jag fortsätta med maten så jag har något att äta till lunch i morgon.

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.