Jag testade men det funkade inte

Sen början av november har jag varit mer eller mindre hängiven ett projekt som heter National Novel Writing Month (NANOWRIMO) Det går ut på att man under 30 dagar ska skriva en text på 50 000 ord. Utmaningen är bl.a. att bara skriva på och sparka ut den inre redigeraren. Det har varit en stor utmaningen för mig och jag har blivit bättre på just detta. Men jag har även insett att den här pressen att man SKA skriva visst antal ord om dagen för att bli färdig i tid, sätter press på mig på fel sätt och dödar till slut min glädje till att skriva. Så efter att ha provat det här för andra året i rad, så gav jag upp efter 17 dagar. Jag klarade mig halvvägs och fick ihop många ord men där stannar jag.

Nu ska jag så småningom kolla igenom det jag skrivit och se i fall det är något jag kan jobba vidare på.

I övrigt så ligger min barnbok fortfarande och väntar på att 2-3 illustrationer ska bli klara. Min illustratör jobbar på och det ser riktigt bra ut. Kan inte vara lätt och samarbeta med mig som är så petig:)

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.