Jag är så lycklig

För ett par dagar sen fick jag uppleva det jag så länge har väntat på. Skrivflow! Helt plötsligt visste jag hur jag skulle lägga upp bok. Ja i alla fall en bit i början. Så idag skrev jag färdigt första kapitlet och det gick som en dans. Det var knappt att jag hann skriva ner det jag ville få ut. Är så rädd att tappa det innan jag fått ner det.

Så nu har jag börjat på kapitel två och det är där historien börjar på riktigt. Jag är så lycklig över det här så jag kan knappt sitta still.

I övrigt så har jag nu lagt upp tre intervjuer på min blogg och fler är på gång.

Så i ren lycka som sagt avslutar jag här för att fortsätta på mina äventyr.

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Dela gärna:

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

En reaktion till “Jag är så lycklig

  • 2013/06/30 kl. 21:27
    Permalink

    Men så fenomenalt roligt. Keep going!
    //kikkisandstrom.se

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.