Har jag berättat?

Ibland sker det mycket i ens liv och saker händer. Nu blev detta söndagsinlägget ett måndagsinlägg istället. Jag hade en del att tänka på förra veckan. Till att börja med så ordnade med så jag fick en ny FAS3-plats av anledningar jag inte vill gå in på här. Sen har det helt plötsligt torsdag och det var dags att åka ner till bekanta på kusten. Vi hade det så trevligt. Åkte bland annat till Grebbestad, Strömstad och…Fjällbacka!! Jag älskar den platsen. Jag vet inte vad det är men blir så lugn och glad när jag är där. Enligt min mening så är det här platsen där kreativiteten kommer ifrån.

I veckan satt jag och funderade på vad jag behöver göra för att komma vidare med min bok. Hur jag än vänder och vrider på det så kommer jag fram till samma sak. Jag måste få struktur på vad som ska hända i min berättelse. Så jag delar nu in allt i scener, i stora drag. Av erfarenhet så kommer det här att ändra sig men nu har jag i alla fall något att utgå ifrån.

Tillbaka till rubriken. Har jag berättat vad jag ska göra i slutet av september? Om man ska vara petig så har jag redan gjort det då. Jag ska nämligen berätta om mitt skrivande via podcast på Radio Ariton. Det här kommer spelas in i förväg och sen läggas upp som just podcast i september. Jag kommer dela med mig av länken när det är möjligt att lyssna på det.

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

 

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.