Full fart

Veckan som varit har ägnats mycket åt att sammanställa intervjuer. Tre stycken blev också publicerade på  min blogg och många är dem som står på kö 🙂

Som jag sagt tidigare så har min bok blivit undanskuffad lite men har nu tagit tag i den igen. Det är så kul att vara igång med den igen. I dag när jag satt och skrev så blev jag så förvånad över vad som plötsligt kom fram. Karaktärer som jag inte alls hade planerat in, kommentarer lika så. Jag antar att jag där och då fick vara med om det som jag hört talas om så mycket: Berättelsen skrev sig själv, jag hamnade i ett flow.

En annan spännande sak som hände var att jag kom i kontakt med en kvinna vars son ska vara duktig på att teckna. Han ska kontakta mig för att prata lite mer så får vi se vad som händer. I övrigt så skriver jag på då jag har satt  upp målet att medverka med boken på Bokmässan i Göteborg 2014.

I morgon ska jag förbereda mig inför en annan uppgift jag har att göra som är nära förestående. Lite nervös men ser fram emot det.

 

Till nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.