Flyttvecka

Ibland är det vardagliga ting som helt dominerar ens vardag. Nu har det varit en flytt för min del. Har packat, städat, flyttat, packat upp och städat ännu mer. Jag var så trött på det efter ett tag. Nu har jag dock kommit till rätta en hel del och skriver nu det första inlägget från nya lägenheten 🙂 Så som ni kanske förstår så har jag inte hunnit ägna mig så mycket åt mitt skrivande den här veckan. Jag hade helt enkelt inte ro till att sitta ner med det. Det ända jag har pysslat med vad gäller min barnbok är lite sporadisk kontakt med de två tjejer som jag väljer mellan till att vara illustratör till boken.

I morgon ska jag göra lite hushållssysslor, för att sen först på tisdag eller onsdag sätta mig och ägna mig åt mitt skrivande. Jag ska då försöka få klarhet i vem som ska illustrera samt skriva klart tredje kapitlet, kanske även mer. Allt det här har legat i vila ett tag nu så ska bli kul att skaka liv i det igen.

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.