En extra slö vecka

Jag trodde att jag hade lagt upp gårdagens inlägg här men icke. Ja det strulade till sig så får göra om det.

Förra veckan var ingen rolig vecka. Jag blev helt utslagen i en dunderförkylning med bl.a. en envis hosta och lite feber. Så det blev inte mycket gjort den veckan men som tur är var det den årliga bokmässan som jag kunde följa. Dels då via andra medmänniskor som också skriver men också på tv och radio. Skulle så gärna ha velat vara där men får satsa på nästa år istället. Det är bara så långt dit 🙁

Jag är inte så säker på vad jag ska pyssla med idag. Min energi är inte riktigt tillbaka än så det är inte direkt full fart på mig. Men förmodligen kommer jag att titta lite på min barnbok idag för att ta mig närmare slutet. Jag vet att det hela tiden går att göra sin text bättre men på något sätt så kommer jag inte vidare direkt. Kanske är jag relativt klar eller så har jag bara inte kommit till den punkten då det sista lossnar och hamnar på plats.

 

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.