Ett nytt projekt tar form

Såg nu att mina två senaste inlägg inte har funkat att lägga upp. Så får bli ett nu i stället. I väntan på att kunna gå vidare med min barnbok till förlagen så har jag nu startat igång ett nytt projekt. Som det ser ut nu så kommer det bli en deckare, vilket är något helt nytt för mig. Det kommer bli ett helt annat pusslande än vad jag är van vid men ser ändå fram emot det.

Mitt första steg nu är att få till en bra synopsis så jag får lite struktur på allt. Gårdagen ägnades delvis av detta och speciellt då att skriva övergripande mål med mitt skrivande, vilka karaktärer som kan tänkas vara med samt början på grovskiss till historien. Den här torsdagen har inte kommit igång riktigt för mig än men förhoppningsvis så kommer den göra det snart.

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.