Författare berättar

Över en vinterfika med Carina Aynsley

Super-CarinaJag heter Carina Aynsley, är född 1962 och är bosatt i Sundsvall och Gävle. Förmodligen är jag en av Ariton Förlags flitigaste novellister, elva av mina noveller är publicerade hos dem.

Egentligen hade jag inte tänkt medverka i Över en vinterfika. Men när deadline närmar sig brukar min tävlingslust vakna, så även den här gången. Tre minuter före midnatt den allra sista dagen mailade jag in mitt manus.

Att skriva betyder väldigt mycket för mig, men i perioder. Det kan gå ett par månader ibland utan att jag skriver något alls, men plötsligt öppnas dammluckorna och orden väller ut.

Jag måste tyvärr erkänna att jag är ingen fikamänniska … får jag bara mitt kaffe på morgonen är jag nöjd sedan. De enstaka gånger jag fikar får det bli min mammas mandelkubb eller ett vaniljhjärta på kondis.

 

Över en fika kan mycket hända. Vi umgås, jobbar, pluggar, planerar , filosoferar och löser världsproblem. I början av december ger Ariton Förlag ut novellantologin ”Över en vinterfika” där 33 författare delar med sig av berättelser om livsförändring. Carina Aynsley medverkar med novellen ”Plötsligt händer det”.

Gästkrönikör

Webbtidningen Allt om skrivande bjuder regelbundet in gästkrönikörer som delar med sig av sin kunskap. Åsikterna i krönikan/artikeln är skribentens egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.