En salig blandning

Jag har nu landat i mitt nya hem och fått saker på plats. Nu är nästa steg att komma igång med mitt skrivande igen som jag nämde sist. Jag har några idéer som ska bli kul att få skriva ner. Jag längtar efter att få upptäcka nya personer och äventyr i min berättelse.

Satt precis och tänkte på alla inspirerande och spännande människor jag har stött på den senaste tiden. Jag blir så glad och energifylld av er alla. En enkel tanke eller idé från er kan få mig att le inifrån och ut. Bara det att höra någon prata om liknande saker som jag också går och tänker på kan vara oerhört givande. Även att jag vet att jag inte är ensam i mitt intresse för skrivande så behöver jag ändå höra andras berättelser, känslor och tankar gällande detta. Utbytet som sker, även om det inte är medvetet, är väldigt viktigt.

I morgon ska jag sätta mig och skriva vidare på min bok. Jag hade tänkt att göra det den här veckan som varit men har haft så mycket andra tankar som snurrat runt i huvudet. Det har helt tagit över vilket är tråkigt men får försöka att bara ta mig vidare från det. Nya tag helt enkelt.

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.