En lugnare vecka i mitt skrivande

Då jag är mitt uppe i packning och städning inför flytt så har det inte blivit så mycket skrivande de senaste dagarna. Det har nästan tagit upp all min tid. Men känner ingen panik eller liknande över det. Vet att jag kommer få mer ro till att ägna mig åt det när allt det här har lagt sig.

Men lite har jag fått gjort. Två kapitel är skrivna och en ny karaktär har kommit in i handlingen. För första gången i mitt skrivande har jag fått uppleva hur det är när karaktärer bara kommer till, att jag inte ha planerat in dem i handlingen i förväg. Det är väldigt kul att sitta och skriva och sen själv bli förvånad hur någon bara plötsligt dyker upp. Inte så lätt att beskriva men väldigt kul är det i alla fall.

I morgon ska bege mig ner till stan för att kanske gå på ett möte. Vet inte hur det blir. Av olika anledningar så kanske det måste bokas en ny tid. Om det inte blir av i morgon så kommer jag sätta mig på ett trevligt café och skriva vidare lite om M och E.

Tills nästa gång: Håll pennan levande!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.