Dags att säga hej då

Jag har under en längre tid delat med mig här om min väg mot att få min barnbok utgiven. Den har blivit klar och kommer nu i dagarna att bli skickad till olika förlag. Det ska bli så spännande och se vad jag får för respons, om jag får någon.

Sen har jag även börjat på andra olika texter men det är hittills inget som har tagit tag i mig ordentligt. Jag ska dock försöka ge det lite tid och se vad som händer.

Däremot så har jag bestämt mig för att sluta blogga här på Allt om skrivande då jag inte tycker att det får den rätta uppmärksamheten. Jag hoppas ändå att ni som har läst det har fått någon glädje av det. Om du vill fortsätta följa mig i mitt skrivande så kan du göra det på min författarsida på Facebook samt på min blogg.

www.facebook.com/yohannahsnovell

www.yohannahleidefors.blogg.se

 

Tills nästa gång vi ses: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.