Dagarna blandar sig och Yohannah är vimsig

Nej det är ju måndag idag! Ja precis så reagerade jag alldeles nyss. Inte är det morgon heller utan redan eftermiddag. Ja vad ska man göra? Mitt söndagsinlägg blev nu ett måndagsinlägg. Sorry 🙁

Den här veckan har flugit förbi då jag har skrivit frågor till flera författare, bläddrat i Skriva-tidningarna för att få tips både vad gäller min blogg och mina böcker, skickat mail både till höger och vänster, jobbat med mina karaktärer ja listan fortsätter. Nu förstår jag när en del säger att de skulle vilja ha fler timmar på dygnet. Kan knappt lägga mig och sova på kvällarna/nätterna då jag är så ivrig för att få gå upp och fortsätta med allt jag gjorde dagen innan. Men kan ju vara en fördel om jag sover så jag får ny energi, eller hur? 🙂

Har nu ytterligare roliga saker framför mig. Inte nog med att har en intervju att sätta ihop (hittills) och fler frågor att knåpa fram, så ska jag även gå en kurs i Kreativt skrivande. Börjar 1 juli och ser verkligen fram emot den!!

Tills nästa gång: Låt pennan leva!

Yohannah Leidefors

Ända sen jag var liten har jag älskat att skriva berättelser i alla dess former men det är först nu jag har tagit tag i min dröm på allvar. Mitt namn är Yohannah Leidefors och jag har nu bestämt mig för att förverkliga min stora dröm. Jag skriva min debutroman. Följ med mig i med och motgångar med att skriva min bok samt att få den utgiven.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.